Kérlek, ne biztasd a látogatóidat whyski készítésre: törvény büntet(heti)!
Beszélgessünk pálinkáról, pálinkafőzőkről.
Re:csipkebogyó
Miklós | 2014.11.28
Szia!
Csípje meg a fagy, hogy cukrosodjon, aztán mehet a cefrébe. Nincs szükség magozásra. 3-4% cukor jót tenne neki.
Üdv
Miklós
csipkebogyó
bazsa | 2014.11.27
üdv mester az lenne a kérdésem hogy van valami tapasztalatod a csipkebogyóval hogy cefrézzem ? a maggal mit csináljak ? cukrot tegyek hozzá ? előre is köszönöm
Üdvözlet!
Halmiki | 2014.11.21
Kedves látogató!
Ha bármilyen kérdés felmerül benned, pálinkafőzővel, pálinkafőzéssel kapcsolatban, itt szívesen válaszolok minden kérdésedre. Nincs buta kérdés! Minden ami előrébb visz minket abban hogy finomabb pálinkát főzzünk, hasznos.
Üdvözlettel
Demendi Miklós