Pálinkafőző árak.

 

 

Új, még több infót tartalmazó weboldalunkat ITT tekintheti meg.

 

 

Pálinkafőző árak

Ebben a rovatban, csak a a "Halfőzők"- re jellemző tulajdonságokról írok részletesebben, hogy segítsek a pálinkafőzők, és pálinkafőző árak közötti eligazodásban.

Pálinkafőző árak

 

De mik is ezek?
- Nincs ma az országban még egy pálinkafőző, amelyre 1+3 év garanciát adnának!
- Nincs olyan sem, amelynek páracsövének dőlésszöge, fokozatmantesen állítható!
- Nem tudok olyan pálinkafőzőről sem, aminek befogadóképessége egy toldóval, pillanatok alatt,  szinte megduplázható!
- Csak én készítek a főzőimhez deflegmátorokat, amik "kicsapják" a párából a viz nagy részét, ezáltal még illatosabb, finomabb pálinkák főzhetők velük. 
- Olyat sem láttam, hogy kimondottan, az adott pálinkafőzőhöz illesztenék a leégésgátlót, hogy még a sok problémát okozó szőlőmag se mehessen le az üst aljára!
- Nem ismerek még egy olyan pálinkafőzőt, amihez ennyi kiegészítő kapható, a szebb, "kerekebb", aromásabb, illatosabb pálinkák érdekében!
- Dupla biztonsági rendszer, a túlnyomás elkerülése érdekében!
 
Már csak egy dolog maradt hátra, amiről nem írtam.

 

Én nem vagyok kereskedő. Nem forgalmazom más gyártók termékeit, tehát nem a profit, a magas pálinkafőző árak, az elsődleges célom, hanem a kiváló minőségű pálinka készítésére alkalmas pálinkafőzők gyártása. Talán ezért is lehet, hogy az immáron 5. éve megmérettetett pálinkáim, aranyérmekkel térnek haza, a versenyekről.

(azért hogy ez Önnel is így lehessen, minden pálinkafőző árában adok, egy 16 oldalas leírást, ahol részletesen leírom, hogy én milyen módszerekkel készítem a cefréket, hogyan főzőm a pálinkát. A leírás onnan kezdődik, hogy a kezünkbe kapjuk a gyümölcsöt, és ott ér véget, hogy hogyan higítsuk ki kedvenc italunkat. Külön kitérek benne (gyümölcs fajtánként) arra, hogy mikor mire érdemes odafigyelni, melyik cefrécel hogy kell bánni, hogy az igazán szép pálinkát eredményezzen.)

A pálinkafőző készítés nekem egy hobbi. Szeretném, ha a pálinka szóról, nem a régi "disznóvágásos, kerítésszaggató" kaparós, karcos, esetleg "visszaböfögős"  borzalom jutna eszébe az embereknek, hanem az igazán finom, a gyümölcsre jellemző illatú, és aromájú, bársonyos ital, a  PÁLINKA.
Ezért készítek pálinkafőzőket.

Jó cefréket, finom pálinkákat kívánok!

Az aktuális pálinkafőző árak, és akciókról ITT olvashat tovább