Dupla falú pálinkafőző árak.

30literes dupla falú pálinkafőző ára.

A legkisebb duplafalú pálinkafőző. A két réteg közti olaj biztosítja használója számára, az egyenletes hőelosztást, és a cefre leégésének elkerülését. A ráhegesztett csatok, biztonságosan szorítják a helyére a szilikon tömítéssel ellátott vörösréz sisakot. Nyitása, zárása szinte egy pillanat. Annak ajánlom, akinek nincs túl sok cefréje, de abból minőségi pálinkát szeretne készíteni. Megfelelő tüzelés esetén, egy főzés várható idelye, 2-3 óra. Egyszer kell feltölteni olajjal, és azután évekig használható, nem csak pálinkafőzésre, hanem akár lekvár, akár paradicsom befőzésre is. Jó tulajdonságait a fent említett befőzésekkor is élvezhetjük.

Pálinkafőző dupla falú.2

Pálinkafőző dupla falú.1

Pálinkafőző dupla falú.

A 30 literes dupla falú komplett Pálinkafőző ára: 269,000 Ft.

Természetesen, hozzá is választható deflegmátor, párahőmérő, infra hőmérő.

 

65 literes dupla falú pálinkafőző ára.

Elérkeztünk a pálinkafőzők Mercedes-éhez.

Ez a típus az én kedvencem. Esztétikus kialakítása szemet gyönyörködtető. Mivek ezek a készülékek teljes mértékben hazai gyártású pálinkafőzők, készítésükkor különös gondot fordítunk az alkatrészek minőségére, megbízhatóságára. Használatával szinte teljes mértékben elfelejthetjük a pálinkafőzés egyik "mumusát", cefrék leégését. A pálinkafőző ára, magában foglalja a cefre leeresztő csapot, és a beépített olajhőmérőt, mely gondoskodik arról, hogy a hőközlő olaj hőmérsékletét állandóan szemmel tarthassuk, és időben reagálhatunk, ha az esetleg túlmelegedne. Az olaj hőmérséklet akkor megfelelő, ha 120 fok közelében tudjuk tartani. Teszek ide egy fotót, amely a gyártás alatt készült.

Pálinkafőző, dupla falú 65 literes4

Ha minden készen van így néz ki a pálinkafőző, bár itt még nincs rajta a cefre leeresztő csap, és az olajhőmérő, viszont egy deflegmátor került rá.

Pálinkafőző, dupla falú 65 literes3

Itt pedig részleteiben mutatom meg.

Pálinkafőző, dupla falú 65 literes1Pálinkafőző, dupla falú 65 literes2

Itt a hegesztés minőségét láthatod.

És így fest, ha főzésre kész állapotban van. A deflegmátor, és a párahőmérő, választható kiegészítője a rendszernek.

Az állítható szögű páracső, az olajhőmérő, az átfolyós hűtő, és az 1+3 év garancia, természeresen tartozéka az alap készüléknek.

 

Pálinkafőző, dupla falú 65 literes

A pálinkafőző ára, alapfelszereltség esetén 399,000 Ft.

Főztjeinek minőségét több pálinkaversenyen bizonyította.